Suntem bucuroși să vă prezentăm echipa și noile soluții multimedia marca streamIT! 

Suntem într-un context fără precedent, în care foarte multe evenimente s-au anulat sau reprogramat dar indiferent de situație instituțiile, operatorii culturali, cluburile sportive, afacerile, trebuie să își continue activitatea. Noi vă oferim posibilitatea de a desfășura online evenimentele pentru a ajunge la publicul și la clienții dvs prin intermediul rețelelor de socializare, youtube și alte platforme web.
So, don’t cancel just streamit! 

streamIT LIVE este un start up din Timișoara care oferă instrumente de promovare și soluții ingenioase pentru o prezență impecabilă în mediul online. Avem o echipă cu oameni foarte bine pregătiți cu experiență de peste 15 ani în domeniul media, video, radio. De asemenea, studioul nostru, situat în centrul Timișoarei este dotat cu echipamente moderne de filmare, sistem audio și lumini. 
Oferim:

-servicii profesionale de transmisiuni video în direct de pe teren sau din studioul nostru, pe orice platformă media online 

-produse multimedia de calitate realizate cu aparatură de ultimă generație, camere video 4k, sisteme performante de sunet și intercomunicare, transmitere wireless, mixer video profesional și softuri premium actualizate   

-soluții personalizate și un sistem adaptabil pe orice scenariu, pe orice tip de eveniment indoor sau outdoor: spectacol, concert, conferință, competiții sportive, cursuri online etc.

Cu ajutorul soluțiilor noastre multimedia veți obține impact și vizibilitate în mediul online și veți păstra legătura cu partenerii și clienții dvs.

Serviciile și produsele noastre sunt concepute cu sprijinul parteneriatului coordonat de Austromed Holding srl, în cadrul proiectului „Antreprenor de viitor”. Întreprinderea noastră a beneficiat de finanțare prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 – România Start-Up Plus.

PROIECT: ANTREPRENOR DE VIITOR COD SMIS 106067
PROGRAM: POCU
ETAPA: 1.4 FORMARE ANTREPRENORIALĂ